17.2 C
Lloret de Mar
Alguns dels nedadors del CN Lloret que han participat a l'Open de Terrassa.

El CN Lloret participa en l’Open Internacional de Terrassa amb sis nedadors

Han estat Joel Campmajó, Òscar Garcia, Marialek Márquez, Jaume Pardo, Rut Ruiz i Arnau Carnicero.

Alguns dels nedadors del CN Lloret que han participat a l'Open de Terrassa.

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret ha participat aquest passat cap de setmana en l’Open Internacional de Terrassa, un míting adreçat a nedadors de les categories absoluta i júnior. L’entitat lloretenca hi ha participat amb sis nedadors: Joel Campmajó, Òscar Garcia, Marialek Márquez, Jaume Pardo, Rut Ruiz i Arnau Carnicero.

L’entrenador, Joan Parra, explica que la competició, organitzada per les federacions catalana i espanyola, consistia en nedar en totes les modalitats que formen les proves del calendari.

Des de l’entitat es mostren molt satisfets amb els resultats. Tots els nedadors van fer marca personal i van millorar les posicions que tenien abans de la cita. A més, alguns d’ells van arribar a ser finalistes de la prova.

Després de molts mesos sense competir, fins i tot algunes setmanes entrenant de manera virtual a través de la plataforma Zoom, aquests sis nedadors del Club Natació Lloret han pogut competir de manera presencial. És un fet que es valora de manera molt positiva.

De moment, no hi ha més competicions a la vista en el calendari. Per tant, el Club Natació Lloret continuarà amb els seus entrenaments a l’espera de noves cites. 

spot_img

El + Vist