26.6 C
Lloret de Mar
Homenatge a Fusano, a la platja gran (CN Lloret).

El CN Lloret posa el nom de Fusano a la travessia i al trofeu

L'entitat esportiva vol que el seu record perduri en el temps.

Homenatge a Fusano, a la platja gran (CN Lloret).

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret vol que el record de Yasuji Fusano, que va morir de coronavirus el passat mes de març, perduri en el temps. Per aquest motiu, ha decidit posar el seu nom a la travessia i al trofeu que organitzen cada temporada.

A partir d’ara, aquestes dues cites passaran a dir-se “Travessia de Lloret Yasuji Fusano” i “Trofeu Sensei Fusano”. L’entitat ho va anunciar el dimecres de la setmana passada, en el funeral del què s’ha convertit en una llegenda de la natació a Lloret de Mar, segons la presidenta del club, Olga Valls.

Olga Valls destaca la figura de Fusano, que va ser un dels creadors del Club Natació Lloret. A més d’una llarga trajectòria com a jugador de waterpolo, també va ensenyar a nedar molts lloretencs.

Coincidint amb la celebració del funeral, el Club Natació Lloret va decretar una jornada de dol i va col·locar una rosa vermella al carril central de la piscina municipal, que porta el nom de Yasuji Fusano. A més, també es va fer un petit acte a la platja, amb el llançament de roses vermelles al mar.

D’altra banda, l’activitat competitiva es torna a reactivar aquest cap de setmana pel Club Natació Lloret. La Piscina Municipal acollirà aquest dissabte la Copa Absoluta de Natació, que comptarà amb la participació de 170 nedadors, a partir dels 15 anys. De fet, serà la primera jornada de competició a Catalunya, després de set mesos sense poder realitzar tornejos i trobades entre clubs.

spot_img

El + Vist