29.7 C
Lloret de Mar
Correfoc del 2019

El correfoc inaugura avui la Festa Major de Santa Cristina

L'espectacle és aquest divendres, a partir de les 22h, amb la colla de diables Sa Forcanera de Blanes.

Correfoc del 2019

Darreres Notícies

Avui a la nit, totes les mirades (i orelles) les tindrem posades en el correfoc, que inaugura la Festa Major de Santa Cristina, a la qual torna des del 2019, després de la pausa obligada per la pandèmia.

L’espectacle va a càrrec de la colla de diables Sa Forcanera de Blanes. Un representant, Pol Brunet, promet “una bona dosi de rauxa i festa a Lloret amb el correfoc”.

Correfoc del 2019
Correfoc del 2019

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, explica que “després de la Covid, estem molt contents de poder gaudir del correfoc, amb trobada a la plaça de la Vila, i el recorregut habitual des del Museu de Mar fins a la Roca d’en Maig“.

Per participar, s’han de tenir en compte un seguit de mesures de seguretat, per evitar riscos. Des de l’organització, s’apel·la a la responsabilitat dels participants i també dels veïns.

Als primers, se’ls recomana que portin roba de cotó, un barret, sabates per protegir els peus i ulleres protectores per tal d’evitar cremades. Igualment important és no tirar aigua ni envair l’espai dels diables des del qual ofereixen el correfoc.

De cara als veïns que visquin o tinguin establiment per on passa el recorregut, es recomana tancar finestres i portes, retirar la roba estesa o bé els objectes que es puguin encendre per evitar incendis.

Podeu consultar les mesures de seguretat així com el recorregut i els talls de circulació, a la web www.lloret.cat.

spot_img

El + Vist