11.4 C
Lloret de Mar
Pas de l'antic Xtrem Running per Lloret

El Costa Brava Xtrem se substitueix per una cursa de Tossa a Blanes

Pas de l'antic Xtrem Running per Lloret

Darreres Notícies

Aquest diumenge s’organitza una excursió de Blanes a Tossa, resseguint la costa, anomenada Trail Selva Marítima. La prova substitueix la Costa Brava Xtrem Running, que l’any passat va celebrar l’última edició. En aquell cas, es feien tres etapes per arribar fins a Portbou, però ara ha pres el relleu del Grup Fondistes de Blanes, que ha optat per reduir la cursa al primer tram, que inclou la Selva marítima. L’únic canvi és que el recorregut es farà a l’inrevés, és a dir, s’anirà de Tossa a Blanes.

Segons un dels organitzadors, Tomàs Llorens, cal una certa preparació, però la dificultat és baixa i, per tant, la cursa està oberta a tothom. Hi un temps de cinc hores per fer els 24 quilòmetres.

Hi haurà premi per als tres primers homes i per a les tres primeres dones. A més, a Lloret, a l’alçada de l’avinguda Pau Casals, hi haurà una meta volant, és a dir, es regalarà un pernil al primer home que passi i un, a la primera dona.

L’objectiu és arribar a les 500 inscripcions i ja només en queden 60. Els interessats poden apuntar-se a través de la pàgina web .

spot_img

El + Vist