17.9 C
Lloret de Mar

El dinar de germanor del Casal Municipal de la Gent Gran arriba a la 42a edició

A l'àpat de Festa Major de demà dimecres, obert a les persones a partir dels 70 anys, es farà un reconeixement al matrimoni de Rafael Badillo, de 91 anys, i Josefa Velas, de 90.  

Brindis al dinar de l'any passat
Brindis al dinar de l'any passat

Darreres Notícies

La Gent Gran és la protagonista de la Festa Major demà dimecres. El Casal Municipal organitza el tradicional dinar de germanor que arriba ja a la 42a edició.

Dinar del 2017
servicios profesionales jimenez

La cita va començar fa quatre dècades amb l’objectiu que la gent gran sortís de casa i es trobés en un mateix espai com a mínim un dia a l’any. Tot i que l’homenatge va començar amb poca assistència, avui en dia és un acte molt esperat i concorregut i fins i tot s’ha hagut de limitar l’edat a partir dels 70 anys, tal com ha recordat la coordinadora, Margarita Rodríguez.

Margarita Rodríguez, als estudis de la ràdio

Com a aspecte destacat de la celebració, al llarg del dinar es farà un reconeixement a dues d’edat avançada. Sempre són un home i una dona i, en aquesta ocasió, s’ha escollit el matrimoni de Rafael Badillo, de 91 anys, i Josefa Velas, de 90.

L’àpat aplega 900 persones. Tot i que mai ningú no es queda sense tiquet, hi ha usuaris que fan cua des de la matinada per aconseguir un bon lloc al menjador. El dinar es farà demà dimecres, a l’hotel Evenia Olympic a partir de les dues de la tarda.

La Sopa de l’àvia de divendres passat

Aquesta és la segona activitat de Festa Major del Casal Municipal de la Gent Gran. Divendres passat, van repartir 350 racions de la tradicional “Sopa de l’àvia” i van recaptar diners per a l’associació Pas a Pas, que ajuda nens amb autisme.

spot_img

El + Vist