24.8 C
Lloret de Mar
El festival de drons, al 2021, a Lloret

El festival de drons de Lloret fa un salt de qualitat

En aquesta segona edició, es converteix en el primer certamen internacional de drons de l'Estat Espanyol.

El festival de drons, al 2021, a Lloret

Darreres Notícies

El Lloret Drone Festival es converteix en el primer certamen internacional de drons de l’Estat Espanyol. Els espectacles tindran lloc a finals de juliol, del 29 al 31, en què al llarg dels tres dies, un seguit d’empreses -totes de prestigui- oferiran un show diferent amb un centenar de drons.

Seran espectacles de gran format que, com l’any passat, tindran lloc a la badia de Lloret. Per tant, la segona edició del festival de drons dona el salt internacional.

El Lloret Drone Festival vist des de l'aire
El Lloret Drone Festival vist des de l’aire (Flock Drone Art).

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, exposa que “aquesta és clarament una aposta valenta per realitzar un esdeveniment amb un marcat caràcter tecnològic, que pel seu gran atractiu té un important impacte econòmic a la població, i posiciona la marca Lloret de Mar dins el segment d’esdeveniments singulars, sostenibles, i amb gran valor afegit”.

Al 2021, al llarg dels mesos de juliol i agost, veïns i turistes van gaudir d’aquesta original i singular proposta: el primer Lloret Drone Festival, que combinava art i tecnologia amb un espectacle inspirat en el passat mariner de la vila.

Proves del Lloret Drone Festival a la platja de Lloret
Proves del Lloret Drone Festival a la platja de Lloret al 2021.

Enguany, canvia el format i seran tres dies amb espectacles diferents. El primer, el 29 de juliol, vindrà una empresa del Regne Unit, ‘Celestial’. Aquest passat gener han ofert un espectacle al port de Melbourne (Austràlia) amb més de 350 drons i també van organitzar l’espectacle a la Premiere League del Manchester City.

L’endemà, 30 de juliol, l’empresa serà la catalana Flock Drone Art. Guardonada amb el Premi Internacional al millor espectacle de 100 drons, per l’exhibició que va fer al Lloret Drone Festival l’estiu passat.

Mentre que el darrer dia, 31 de juliol, és el torn de l’empresa Umiles, de Madrid, que va organitzar un show amb 100 drons per la Marca Sport Weekend aquest passat mes de juny.

Segons fonts municipals, no es pot parlar de concurs però sí que s’esperen els comentaris del públic a través de les xarxes socials per saber quin ha estat el millor espectacloe.

El festival -que impulsa l’Ajuntament- compta de nou amb Flock Drone Art per l’organització. Els tres dies de durada del certamen, tot plegat començarà a dos quarts d’11 de la nit.

spot_img

El + Vist