6.9 C
Lloret de Mar
Els artistes convidats al festival

El Festival de Guitarra del Mediterrani suma nous artistes i estils musicals

El cicle, organitzat per Tono Blasi, comptarà amb concerts els dilluns i els dijous a la parròquia.

Els artistes convidats al festival

Darreres Notícies

Avui és dijous i aquesta nit hi ha el concert de guitarra de cada setmana a la parròquia de Sant Romà. El cicle l’organitza l’artista Tono Blasi i a partir d’aquest mes d’agost, se sumen altres músics al Festival de Guitarra del Mediterrani. A més, també hi haurà sessions els dilluns.

Al llarg dels dos propers mesos, a més de Blasi, actuarà el lloretenc Josep Soto, que farà les actuacions dels dilluns. Pel dijous, hi haurà varietat d’artistes com Silvia Nogales, David Hernando, Sonia Zeltser, els germans Saltor o Javier Gavara. Oferiran recitals de guitarra llatina, flamenca, clàssica o popular.

L’artista lloretenc Josep Soto, oferirà els concerts dels dilluns

L’organitzador del cicle, Tono Blasi, destaca que el concerts dels dijous sempre seran diferents, en format de duet, en què es combinarà la guitarra i altres instruments com el saxo o el violí. Explica que “vam pensar que seria bo incorporar altres músics i fer una programació doble, dilluns i dijous”.

El concert d’aquesta nit anirà a càrrec del mateix Tono Blasi, que oferirà una actuació amb peces típiques de guitarra espanyola. Al final, tocarà dues peces que “no són habituals” amb aquest instrument: Danubi Blau i Bohemian Rhapsody.

Tots els concerts, dels mesos d’agost i setembre, que es duen a terme cada dilluns i dijous, comencen a les 21h, a l’església parroquial de Lloret de Mar. L’entrada val 10 euros.

spot_img

El + Vist