10.1 C
Lloret de Mar

El FITAG aconsegueix atraure 10.000 espectadors en aquesta 15a edició

En tots els espais del Festival ha pujat significativament l’assistència respecte de les edicions anteriors, amb un gran èxit de públic.

Lisístrata, a la inauguració del FITAG
Lisístrata, a la inauguració del FITAG

Darreres Notícies

La 15a edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, el FITAG, es clou amb més de 10 mil espectadors.

En tots els espais del Festival ha pujat significativament l’assistència respecte de les edicions anteriors, amb un gran èxit de públic. Un 70 % de les representacions han fet ple absolut. El Teatre Municipal s’ha omplert d’espectadors tant en l’acte inaugural, a càrrec de la companyia Quantus Teatre de Lloret de Mar, com a la cloenda, en què ha actuat la companyia mexicana Centre Cultural Jalil Gibran de Puebla.

Al FITAG als Municipis, en relació amb anys anteriors, també han augmentat les mitjanes d’ocupació en totes les funcions, senyal inequívoc de la consolidació del Festival a tot el territori. Als cinc municipis, entre els quals hi ha Lloret, que ja havien participat en anteriors edicions s’ha constatat l’increment de públic en aquesta activitat teatral d’intercanvi. I les poblacions que s’hi han incorporat enguany, celebren haver pres aquesta decisió.

De cara al futur, el certamen d’aquest 2015 ha servit per assentar les bases d’algunes possibles col•laboracions teatrals entre companyies locals i visitants de cara a posteriors edicions.

spot_img

El + Vist