8.3 C
Lloret de Mar

El FITAG incrementa el públic, amb un total de 7.500 espectadors

El FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, ha tancat la catorzena edició amb un augment d’assistència a tots els espais. En total, hi ha hagut 7.500 espectadors i s’han fet plens absoluts en alguns espectacles i una mitjana d’ocupació del 60% a la resta. L’organització destaca que aquest ha estat l’any en […]

Escena de 'La historia de una locura'
Escena de 'La historia de una locura'

Darreres Notícies

El FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, ha tancat la catorzena edició amb un augment d’assistència a tots els espais. En total, hi ha hagut 7.500 espectadors i s’han fet plens absoluts en alguns espectacles i una mitjana d’ocupació del 60% a la resta.

L’organització destaca que aquest ha estat l’any en què s’ha registrat més afluència de públic, no només a Girona ciutat sinó també als sis municipis que han acollit alguna de les representacions. En el cas de Lloret, La historia de una locura va omplir el teatre.

La majoria dels assistents han valorat la qualitat dels espectacles, tot i que des del festival reconeixen que l’idioma, a vegades, és una barrera en aquelles propostes que presenten els grups de teatre amateur internacionals. De totes maneres, de cara a properes edicions, l’organització treballa per impulsar noves col•laboracions internacionals.

spot_img

El + Vist