7.3 C
Lloret de Mar

El fotògraf David Salcedo presentarà el seu nou llibre a la llibreria Can Gallissà

L'obra es titula '+' i presenta un mosaic de 66 imatges, que es poden combinar entre si. La presentació és aquest dissabte a les 18 hores.

David Salcedo amb el llibre '+'
David Salcedo amb el llibre '+'

Darreres Notícies

David Salcedo presenta aquest dissabte, a Can Gallissà, el seu nou llibre, que es titula +. El fotògraf lloretenc presenta un mosaic de 66 imatges, amb les quals el lector pot crear més d’un miler de díptics, 65.000 quadríptics i un munt de tríptics.

servicios profesionales jimenez

Ell mateix explica que aquest llibre és el resultat d’una dècada de feina.

“Volia portar l’espectador al caos d’una marea d’imatges sense saber com ajuntar-les, la sensació d’estar perdut en la narrativa”

David Salcedo

Tot i que les imatges estan lligades entre sí, no formen part d’un tema comú.

“Les imatges no tracten cap tema, és una de les dificultats que he tingut jo sempre en el món de la fotografia, no treballo temes, sinó que a mi m’interessa el llenguatge fotogràfic”

David Salcedo

La publicació del llibre, tal com explica David Salcedo, va sorgir arran d’un rebuig. Les fotografies que conformen el llibre han estat exposades a diferents llocs i la primera possibilitat de plasmar-les en un llibre va sorgir quan l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya va proposar a David Salcedo per a un premi internacional, que incloïa la publicació. En assabentar-se que no era ni finalista del certamen va anunciar per xarxes que s’autoeditaria el llibre, però un membre del jurat que tenia una editorial va contactar de seguida amb ell per encarregar-se de la publicació.

David Salcedo presentarà + aquest dissabte, a les sis de la tarda, a l’altell de Can Gallissà.

spot_img

El + Vist