13.8 C
Lloret de Mar

El fotògraf lloretenc David Salcedo té quatre exposicions en marxa

N'ha inaugurat dues, a Múrcia i Castelló, i aquesta setmana n'obre dues més a Còrdova i Cadis. I aviat n'inaugurarà dues més a Barcelona.

L'exposició a Múrcia, 'Te vas a quedar ciego' (David Salcedo)
L'exposició a Múrcia, 'Te vas a quedar ciego' (David Salcedo)

Darreres Notícies

El fotògraf lloretenc David Salcedo no para. Acaba d’inaugurar dues exposicions i aquesta setmana en preveu inaugurar dues més.

servicios profesionales jimenez

Dijous passat van obrir les portes una mostra a Castelló amb la Universitat Jaume I, titulada El hermoso vuelo de la moneda, que es podrà visitar fins al 22 de novembre; i una altra col·lectiva a Múrcia, al Palacio del Almudí, oberta fins al febrer, sota el títol El encierro de las maravillas. En aquesta ocasió, sota el paraigües dels comissaris Mónica Lozano i Miguel Ángel Hernández.

A més, aquesta setmana n’inaugurarà una altra a la sala Kursala de Cadis, una de les més importants de tot l’Estat espanyol. I també aquesta setmana s’inaugura una exposició col·lectiva a Còrdova que comptarà amb fotografies seves. 

Ell mateix assegura que les quatre mostres són molt diferents. Per exemple, a Múrcia mostra un treball fet durant el confinament de la primavera passada, sota el títol Te vas a quedar ciego, i a Castelló un treball que va fer durant set anys amb una persona molt propera a ell.

A la Sala Kursala de la Universitat de Cadis, s’hi pot veure, fins al gener, Fuchina: cinco días de mayo, un treball de llarg recorregut sobre unes festes populars.

David Salcedo cinco dias de mayo 010
‘Cinco días de mayo’ (David Salcedo)

Mentre que a la col·lectiva de Córdoba, hi participa amb algunes imatges que l’evoquen a la ciutat andalusa. Es podrà veure fins al desembre, amb el títol Sol.

David Salcedo Cuando la imagen es inutil y laa palabra no sirve 0001 copia
‘Cuando la imagen es inútil y la palabra no sirve’ (David Salcedo)

Però la feina no s’acaba aquí, ja que al desembre té previst inaugurar Cuando la imagen es inútil y la palabra no sirve, al Festival ArtPhoto de Barcelona. I a principis d’any, a la Galeria Alalimón de Barcelona, s’hi podrà veure El hermoso vuelo de la moneda.

spot_img

El + Vist