19.2 C
Lloret de Mar
Una escena d'El Gegant del Pi (ACN)

‘El Gegant del Pi’ arriba aquest divendres al Lloret Espai Off

El monòleg de Pau Vinyals, que reflexiona entorn al feixisme i l'extrema dreta, es podrà veure demà, a les 20 hores, a l'escenari del Teatre.

Una escena d'El Gegant del Pi (ACN)

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret acull, demà divendres, la representació del monòleg El Gegant del Pi, amb el qual ha col·laborat amb la producció.

L’autor és Pau Vinyals, que també n’és l’intèrpret i la codirigeix amb Júlia Barceló. Vinyals es planteja fins a quin punt cadascú de nosaltres té una part feixista dins seu.

Pau Vinyals va escriure l’obra en ple confinament, quan amb la seva parella van decidir comprar-se un pis. Tot i que a partir d’aquí li va néixer la idea del monòleg, el tema del feixisme i l’extrema dreta sempre l’ha tingut molt obsessionat. Un dels punts que més l’obsessiona és pensar que el seu avi va ser feixista.

“Des de sempre m’ha obsessionat bastant el tema de l’extrema dreta, del feixisme, però mai no m’havia plantejat que el meu avi havia pres la decisió a la vida de tenir aquesta ideologia franquista”

Pau Vinyals

L’espectacle, que inclou fragments musicals, es va estrenar en versió radiofònica al Teatre Lliure i ara s’està estrenant en diferents teatres que han col·laborat amb la producció, entre els quals hi ha el de Lloret. Per a Pau Vinyals és perfecte poder representar el monòleg en format teatral.

“Sortint del teatre hi ha gent que m’explica la seva història perquè la meva història d’alguna manera els ha fet reflexionar amb la seva” 

Pau Vinyals

El Gegant del Pi, en el marc del Lloret Espai Off, es podrà veure demà divendres, a les vuit del vespre, a l’escenari del Teatre. Les entrades valen 10 euros.

spot_img

El + Vist