6.4 C
Lloret de Mar

El govern municipal convocarà el Consell del Taxi a la tardor

El Partit Popular reclama a l’equip de govern que convoqui el Consell Lloretenc del Taxi. Una petició que els populars van fer en el ple del 27 de febrer del 2012, a través d’una moció que es va aprovar per unanimitat. Des d’aleshores, la formació ha reclamat la creació de l’organisme fins a tres vegades, […]

Taxi de Lloret
Taxi de Lloret

Darreres Notícies

El Partit Popular reclama a l’equip de govern que convoqui el Consell Lloretenc del Taxi. Una petició que els populars van fer en el ple del 27 de febrer del 2012, a través d’una moció que es va aprovar per unanimitat. Des d’aleshores, la formació ha reclamat la creació de l’organisme fins a tres vegades, sense èxit.

A més, el col•lectiu de taxistes ha entrat una instància a l’Ajuntament per demanar la participació en la redacció i aplicació del Pla de Mobilitat Urbana i Segura.

El portaveu del PP, Enric Martínez, argumenta que és necessari que s’impulsi el Consell per poder tractar els temes que afecten els taxistes, sense que aquests hagin d’entrar una instància a l’Ajuntament cada vegada que tenen una inquietud.

El grup de l’oposició denuncia que l’equip de govern no dóna prou importància al sector i que fa cas omís a les seves peticions. Martínez lamenta que cada cop que han posat el tema sobre la taula el regidor de Mobilitat, Ignasi Riera, li hagi respost que no han tingut temps.

Però Riera insisteix en què, realment, no han tingut temps de convocar el Consell, perquè els recursos del departament de Mobilitat són reduïts. Tot i així, es compromet a convocar el Consell a la tardor.

El regidor aclareix, però, que el Consell no ha de servir per resoldre els problemes que sorgeixen en el dia a dia, ja que aquets assumptes ja es van resolent des de la regidoria de Mobilitat.

Ara mateix a Lloret hi ha 41 llicències de taxi.

spot_img

El + Vist