11.1 C
Lloret de Mar

El Gran Premi de la Selva de cros és una bona escola per als atletes destacats

Adel Mechaal i Esther Guerrero, que van començar els seus passos al circuit selvatà, correran al Mundial de Pequín.

Adel Mechaal
Adel Mechaal

Darreres Notícies

Adel Mechaal i Esther Guerrero són un dels vuit atletes amb llicència de la Federació Catalana que participaran al Mundial de Pequín. I tots dos van començar a fer els primers passos en el món de l’atletisme en el Gran Premi de la Selva de cros, organitzat pel Consell Comarcal.

El responsable de l’àrea d’esports del consell i també president del Club d’Atletisme Lloret – La Selva, Manel Fernández, assegura que hi ha molts atletes destacats que han passat pel circuit gironí, com Àngel Mullera –que no podrà córrer a Pequín per una lesió, malgrat tenir la marca mínima- o José Luís Blanco –que acaba d’aconseguir quatre medalles d’or al Mundial de Lió per a veterans.

Manel Fernández ha volgut remarcar que el circuit gironí és una bona escola per a joves promeses, que quan arriben lluny en la seva carrera atlètica segueixen participant-hi com a senyal d’agraïment. A més, el Gran Premi de la Selva de cros també vol arribar als atletes que practiquen aquest esport com a afició. El Gran Premi de la Selva de cros s’organitza amb aportacions econòmiques de diferents institucions.

Pel que fa a Adel Mechaal i Esther Guerrero, segons Fernández el primer (Mechaal) preveu classificar-se a les semifinals amb possibilitats d’arribar a la final en la prova dels 1.500 metres llisos, mentre que Guerrero es marca l’objectiu de passar les primeres eliminatòries i intentar arribar a les semifinals en els 800 metres. Tots dos, com hem dit, van començar a córrer al circuit gironí de cros.

Mechaal correrà aquest dissabte a primera del matí, mentre que Guerrero té la cita dijous 27 a les dues de la tarda, hora catalana.

spot_img

El + Vist