29.7 C
Lloret de Mar
El Güeno (Zalo Photos)

El Güeno publica el seu primer single, ‘Contigo voy’

El lloretenc treballa en el seu primer disc, que estarà format per sis temes, el primer dels quals ja es pot escoltar a plataformes digitals com Spotify i YouTube.

El Güeno (Zalo Photos)

Darreres Notícies

El Güeno –nom artístic del lloretenc Sergi Bueno– acaba de publicar el seu primer single, titulat Contigo voy. Ja fa uns mesos que el cantautor treballa en el seu primer disc, que estarà format per sis temes, el primer dels quals ja es pot escoltar a les plataformes digitals, com Spotify o YouTube, on també s’ha publicat un videoclip editat pel també lloretenc Xavi Montero.

La cançó Contigo voy parla de l’amor i la va escriure després d’un viatge amb la seva parella. Una peça que barreja estils, des de la bossanova a la rumba.

“Explica una mica com jo entenc l’amor, una manera lliure de viure l’amor, però alhora estimar molt la persona que t’acompanya”

El Güeno

Tot i que el projecte va començar en solitari, aviat en Sergi va convidar-hi altres persones, amb qui ha tingut molta complicitat des del principi. Són l’Edu Pazos a la percussió, l’Abdon Compta al baix i a la producció, l’Enric Cullell als teclats i arranjaments i l’Uri Ribas a la trompeta.

El Güeno assegura que tots aquests companys enriqueixen molt el projecte, perquè no concep la música sense compartir-la amb altres persones.

“No entenc la música sense compartir-la amb altra gent i vam connectar tant amb aquests músics que vam decidir tirar endavant tots junts el projecte”

El Güeno

Tant la cançó com el videoclip han estat gravats als Estudis Santa Pau.

A banda de temes propis, El Güeno fa versions de temes coneguts. Aquest estiu s’ha estrenat als escenaris amb una trentena de concerts i espera seguir-ne sumant molts més aquest 2022.

spot_img

El + Vist