17.8 C
Lloret de Mar

El Güeno publica ‘La Epopeya’, un conjunt de cançons que parlen d’un heroi i les seves experiències

L'ànima de la banda, Sergi Bueno, ha explicat que el protagonista de les cançons evoluciona i passa de la clau humorística a un to més reivindicatiu.

Portada de La Epopeya (El Güeno)
Portada de La Epopeya (El Güeno)

Darreres Notícies

La banda musical El Güeno, amb el lloretenc Sergi Bueno, ha publicat el treball titulat La Epopeya. Està format per diverses cançons que parlen d’un heroi i les seves experiències.

servicios profesionales jimenez

L’autor de les peces és, precisament, Sergi Bueno. Explica que el personatge protagonista de les cançons va evolucionant i passa de la clau humorística a un to més reivindicatiu.  

“El títol fa referència a un heroi senzill, les cançons parlen d’experiències en clau humorística, però alhora aquest personatge va fent una evolució i acaba fent temes més reivindicatius”

Sergi Bueno

El treball ha estat enregistrat a Santa Pau Estudis, amb la resta de músics que formen part de la banda El Güeno. Sergi Bueno destaca que es van conèixer quan eren membres de la Xaranga Bufant Fort Street Band i que ràpidament hi va haver una bona sintonia per gravar aquest LP.

“Aquest LP ha estat gravat a Santa Pau Estudis, m’he rodejat de molt bons músics, ens havíem conegut tots a la Xaranga Bufant Fort Street Band”

Sergi Bueno

A la banda, també s’hi ha unit Cèlia Canyigueral.

Un concert recent amb tota la banda (El Güeno)
Un concert recent amb tota la banda (El Güeno)

L’artista lloretenc explica també que, ara, volen centrar-se molt més en les actuacions en directe, a dalt dels escenaris. De moment, assegura que la resposta que han tingut per part del públic ha estat molt bona.

“Vam tenir la sort d’estrenar banda en escenari gran, vam tenir molt bona rebuda per part del públic, és un format que volem explotar, pujar més a escenaris i no fer tants acústics”

Sergi Bueno

La Epopeya, del grup musical El Güeno, es pot trobar a la plataforma digital Spotify.

spot_img

El + Vist