11.6 C
Lloret de Mar
Cartell de l'Open Internacional

El II Open Internacional portarà karate de màxim nivell a Lloret a finals d’any

L'organitza el Club Karate-Do, que preveu aplegar prop de 3.000 persones, entre els més de 700 competidors i els seus acompanyants.

Cartell de l'Open Internacional

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà la capital del karate a finals d’any amb la segona edició de l’Open Internacional. L’organitza el Club Karate-Do, que preveu aplegar prop de 3.000 persones, entre els més de 700 competidors i els seus acompanyants.

El president de l’entitat, Driss Labiade, està convençut que serà un torneig d’un nivell altíssim. De moment, han confirmat l’assistència karateketes de màxim nivell provinents d’arreu del món. Entre ells hi haurà diferents campions mundials i olímpics que competiran en dues modalitats: Kata i Kumite.

La competició es disputarà entre el 27 i el 29 de desembre, amb participants de totes les edats, a partir dels 8 anys fins a la categoria sènior. Durant el primer dia es farà un seminari de combat, a càrrec d’Elisa Au Fonseca, campiona del món amb la selecció dels Estats Units, i de Driss El Mannani, que ha estat seleccionador de diferents països.

Aquesta serà la segona edició de l’Open Internacional de karate, després de la que es va fer el 2016, tot i que en aquella ocasió va ser en un format més reduït.

spot_img

El + Vist