19.2 C
Lloret de Mar
Álex Escot

El jove lloretenc Álex Escot, semifinalista de Home Talent

Amb 14 anys ha passat a la semifinal d'aquest concurs impulsat en ple confinament pel Youtuber Jeyx i que ha comptat amb 300 participants d'arreu de l'Estat.

Álex Escot

Darreres Notícies

El lloretenc Álex Escot, de només 14 anys, és un dels semifinalistes de Home Talent, un concurs virtual sorgit en plena quarantena i on han participat unes 300 persones d’arreu de l’Estat. L’organitzador és Jeyx, un reconegut Youtuber que compta amb 1.700.000 seguidors.

Portada del single ‘Cobardía’ (Álex Escot)

Álex Escot va trobar la proposta atractiva i no va dubtar a participar-hi. Arribar a la semifinal va ser tota una sorpresa. Ell té clar, però, que vol dedicar-se a la música. En concret, al flamenc.

La data de la semifinal encara no està fixada, tot i que serà aviat. A l’Àlex li han dit que s’ha de preparar el tema que vulgui i n’escollirà un de Manolo Escobar.

Abans de participar al concurs i abans que esclatés la crisi del coronavirus, l’Àlex tenia previst editar un àlbum. La pandèmia, però, va obligar a posposar la data i té previst treure’l aquest estiu. Comptarà amb set temes, sis de propis i una versió de Los Chichos. 

 

spot_img

El + Vist