24.8 C
Lloret de Mar
El júnior femení del Cñub de Bàsquet Lloret

El júnior femení del Bàsquet Lloret disputa la “Final a 4”

Les lloretenques es van classificar la setmana passada, tot i perdre contra l’Igualada, i es desplaçaran a Tona per jugar l’última fase de la competició.

El júnior femení del Cñub de Bàsquet Lloret

Darreres Notícies

L’equip júnior femení del Bàsquet Lloret disputarà aquest cap de setmana la final a quatre de la lliga interterritorial. Les lloretenques es van classificar la setmana passada, tot i perdre contra l’Igualada, i es desplaçaran a Tona per jugar l’última fase de la competició.

El rival de les semifinals serà el GEiEG. L’entrenador de l’equip, Marc Ciurana, es mostra molt satisfet amb aquesta classificació per la final a quatre. “Lluitarem pel que ens havíem proposat com objectiu a principi de temporada, coneixent el talent i les capacitats d’aquest equip”, afegeix.

La Final a quatre es jugarà aquest cap de setmana a Tona. El Bàsquet Lloret s’enfrontarà al GEiEG en les semifinals, aquest dissabte a les sis de la tarda. L’altra semifinal la jugaran el Cerdanyola i el Lluïsos de Gràcia.

La final se celebrarà l’endemà, diumenge, a les 12 del migdia, entre els guanyadors de les dues semifinals. Els perdedors disputaran el tercer i quart lloc a les 10 del matí.

spot_img

El + Vist