8 C
Lloret de Mar

El juvenil del Rem Santa Cristina, campió de Catalunya de batel

L'equip ha guanyat aquest cap de setmana la final del Campionat de Catalunya, on han participat diversos equips lloretencs en diferents categories.

El juvenil després de la victòria (Rem Santa Cristina)
El juvenil després de la victòria (Rem Santa Cristina)

Darreres Notícies

El Juvenil del Club Rem Santa Cristina ha guanyat la final del Campionat de Catalunya de Batel, disputada aquest cap de setmana al Canal Olímpic de Castelldefels.

servicios profesionales jimenez

Hi van participar diferents equips de Lloret de diverses categories i el resultat més destacat va ser la primera posició de l’equip Juvenil de Santa Cristina, que va guanyar la competició, tal com ha explicat la presidenta, Anna Rosa Bou.

“Van estar sempre en la primera posició, però molt saguits pel Badalona, va ser molt disputat”

Anna Rosa Bou

A més, l’entitat va obtenir un tercer lloc amb el Sènior masculí, dos quarts llocs amb l’Infantil i el Veterà femení, i un quart lloc en la Final “B” amb el Sènior femení.

L'infantil del Rem Santa Cristina (@photosportcambrils)
L’infantil del Rem Santa Cristina (@photosportcambrils)

Amb la competició finalitzada, el Club Rem Santa Cristina va aconseguir el tercer premi de clubs, amb la suma de tots els resultats, per darrere de Badalona i Flix.

La cita també va comptar amb la participació del Club Rem Hotelers, que va aconseguir una quarta posició en la categoria Juvenil.

Una de les tripulacions amb el batel (Club Rem Hotelers)
Les infantils amb el batel (Club Rem Hotelers)

També hi van presentar un Infantil, que va acabar segon en la Final “B”, i un Sènior femení, que va ser tercer també en la Final “B”. L’entrenador, Francesc Mas, destaca que amb els equips de base estan en procés d’aprenentatge.

“Els petits estan aprenent, és un projecte nou per poder presentar tripulacions a regates i que ells vegin com són les competicions”

Francesc Mas

Amb la temporada de batel ja finalitzada, ara els clubs se centren en les competicions de la lliga de llaüt mediterrani.

spot_img

El + Vist