13.2 C
Lloret de Mar

El Karate Do Lloret participa al campionat infantil de Catalunya

14 membres del club, de 7 a 13 anys, competiran en la modalitat de combat.

Els participants del Karate Do
Els participants del Karate Do

Darreres Notícies

14 membres del Karate Do Lloret participaran aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya Infantil, que se celebrarà a Tarragona. Hi participaran nens i nenes entre 7 i 13 anys, que disputaran el torneig en la modalitat de combat.

El president de l’entitat, Driss Labiade, es mostra molt il·lusionat amb la competició, que porten més d’un any preparant. Considera que han format un bon grup i que “aconseguirem bons resultats“.

Els participants del Karate Do
Els participants del Karate Do

Els competidors que aconsegueixin fer podi en aquest campionat podran gaudir d’uns entrenaments al CAR de Sant Cugat, amb els seleccionadors catalans. Allà, tindran l’oportunitat d’optar a representar Catalunya en el Campionat d’Espanya, que se celebrarà a Còrdova el pròxim mes d’abril.

En aquest sentit, Driss Labiade assegura que són capaços d’aconseguir entre 8 i 10 podis al llarg d’aquest cap de setmana.

D’altra banda, el Karate Do Lloret ha tingut una agenda ben farcida en les últimes setmanes. D’una banda, un dels seus competidors, el cadet Usama Karach, va poder arribar a les semifinals de la Lliga Nacional, disputada a Alacant. Tot i superar les primeres rondes, no va poder arribar a la final i va acabar en el cinquè lloc.

També dies enrere, Ibtissam Sadini va competir en la primera jornada de la Lliga Mundial, celebrada a Dubai. Tot i no poder pujar al podi, la karateka va poder sumar punts i pujar posicions en el rànquing general

spot_img

El + Vist