Dimarts, 2 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
Un espectacle de l'any passat

El Lloret Outdoor Summer Festival comença demà, amb una 30a de propostes a l’aire lliure

El programa s’allarga fins al 27 de setembre, celebració del Dia Mundial del Turisme.

Un espectacle de l'any passat

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Aquest dimarts torna el Lloret Outdoor Summer Festival, amb una trentena de propostes per reactivar l’activitat cultural de la vila a l’aire lliure. El programa s’allargarà fins al 27 de setembre, celebració del Dia Mundial del Turisme. Al llarg d’aquests mesos, hi haurà espectacles de circ, dansa, música, cinema, visites guiades i teatralitzades.

La majoria de les activitats són gratuïtes i tenen lloc a l’aire lliure. És la quarta edició d’aquest esdeveniment, que arriba en un any marcat per la crisi sanitària. En aquest sentit, s’ha treballat amb un doble repte: mantenir la qualitat de les propostes i, a la vegada, garantir la seguretat i evitar contagis de la Covid-19.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, subratlla que són propostes molt visuals, per tal que l’idioma no sigui un impediment per al públic, independentment del seu origen.

Dins del cartell d’espectacles trobem la dissetena edició del Clon Festival, que enguany se celebrarà a la plaça Germinal Ros, o el cicle Fenals de Música, que torna un any més per oferir concerts a la platja de Fenals. Però hi haurà altres cites destacades com, per exemple, les sessions de cinema d’estiu. A més, la Biblioteca oferirà un concert d’havaneres i shows infantils.

La primera proposta serà demà, a la Roca d’en Maig, amb la sessió de circ ‘Flou Papagayo’, de la companyia Mumusic Circus, que combinarà diferents disciplines. Totes les activitats del Lloret Outdoor Summer Festival comptaran amb les mesures de seguretat necessàries per evitar la propagació del coronavirus.

Pel que fa al programa, només es podrà consultar de manera online, a través del web de Lloret Turisme i de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica