22.2 C
Lloret de Mar
Albert Muntané, com a Comte de Kent (Felipe Mena)

El lloretenc Albert Muntané és el germà del rei a l’obra “Eduard II”, al Teatre Akadèmia de Barcelona

L’actor de Lloret de Mar, que encarna al Comte de Kent, convida a tothom a anar a veure l’espectacle fins al 5 de juny.

Albert Muntané, com a Comte de Kent (Felipe Mena)

Darreres Notícies

Aquests dies podem veure el lloretenc Albert Muntané al Teatre Akadèmia de Barcelona. L’actor interpreta el germà del Rei a l’obra Eduard II, un clàssic del segle XVI, escrit per Christopher Marlowe, que recrea la història d’amor homosexual entre el rei Eduard d’Anglaterra i un jove d’orígens humils.  

Albert Muntané explica que l’espectacle reflexiona sobre l’amor lliure, però també sobre l’ambició humana, ja que la Cort rebutja que el Rei ompli de títols el seu jove amant.

“La Cort, la Reina i a l’església s’oposaran obertament a la relació, no només pel fet que sigui una relació homosexual, sinó per l’origen humil del jove amant”

Albert Muntané

Albert Muntané es posa a la pell del Comte de Kent, que és germà d’Eduard II.

“Quan el Comte de Kent, veient com el seu germà porta el regne, decideix trair-lo, és quan es desencadenen tots els fets que acaben propiciant la caiguda del Rei”

Albert Muntané

L’espectacle el dirigeix Moreno Bernardi. A Albert Muntané, l’acompanyen en el rerpartiment David Menéndez, Albert Díaz, Mònica Hernández, Òscar Castellví, Joan Llobera i Roger Sahuquillo.

Representació de l'obra 'Eduard II' (Akadèmia Teatre)
Representació de l’obra ‘Eduard II’ (Teatre Akadèmia)

La dramatúrgia del text construeix 55 moments curts i dinàmics de diàleg encaixats entre si, on els personatges mostren la seva psicologia i els seus desitjos més ocults, combinats amb estructures coreogràfiques. L’actor de Lloret de Mar convida a tothom a anar a veure l’espectacle al Teatre Akadèmia de Barcelona, on seran fins al 5 de juny.

“Com a bon clàssic que és, tractem temes que són de rabiosa actualitat i el nostre lema és que l’amor lliure no morirà mai”

Albert Muntané

Eduard II és una producció del Teatre Akadèmia que s’inclou dins del projecte Lo Spazio i del Moreno Ensemble Project.

spot_img

El + Vist