11.8 C
Lloret de Mar

El lloretenc Joan Domènech publica una biografia sobre Domènec Fita

Joan Domènech acaba de presentar la biografia de l’artista gironí Domènec Fita. El lloretenc assegura que Fita té un pes molt important en la cultura catalana, tot i que segurament hauria estat més rellevant si hagués viscut a l’estranger. “Ha fet un tipus d‘obra molt actualitzada; i quan dic actualitzada em refereixo que, si era […]

Domènec Fita
Domènec Fita

Darreres Notícies

Joan Domènech acaba de presentar la biografia de l’artista gironí Domènec Fita. El lloretenc assegura que Fita té un pes molt important en la cultura catalana, tot i que segurament hauria estat més rellevant si hagués viscut a l’estranger. “Ha fet un tipus d‘obra molt actualitzada; i quan dic actualitzada em refereixo que, si era un home de formació clàssica, ha sabut evolucionar d’estil fàcilment identificable, tot i que ell és enemic número 1 de parlar d’estils, perquè li agrada anar evolucionant sempre”, ha dit Domènech.

servicios profesionales jimenez

Joan Domènech ha tardat deu anys a enllestir la biografia, que va presentar aquest dimarts a Girona, a la sala Irla de la Generalitat. En la biografia, Domènech també mostra la part més íntima de l’artista, un dels pocs que té obra a la Sagrada Família.

spot_img

El + Vist