17.4 C
Lloret de Mar

El lloretenc Josep Vidal, classificat per al Mundial de Màgia

Després de ser subcampió estatal de cartomàgia, ha obtingut els punts necessaris per participar al campionat del Món, que es farà al Canadà el proper juliol.

Josep Vidal
Josep Vidal

Darreres Notícies

Josep Vidal serà un dels representants de l’equip espanyol al Mundial de Màgia, que es farà al Canadà al juliol. El lloretenc ha aconseguit la puntuació necessària, després d’haver quedat subcampió al campionat estatal de cartomàgia en la seva categoria.

servicios profesionales jimenez

El mag reconeix que poder participar en un campionat del món és una gran oportunitat i un somni fet realitat.

“Per mi suposa una oportunitat única per complir un  somni, que em vaig marcar fa ja tres anys, quan vaig tenir l’oportunitat de guanyar el meu primer campionat als EUA”

Josep Vidal
Josep Vidal
Josep Vidal

Josep Vidal considera que haver-se classificat ja és una victòria i, per tant, afronta la cita amb l’objectiu principal d’aprofitar-la al màxim.

“El meu objectiu principal és poder viure el moment al màxim, poder estar present i ser conscient de tot el que viuré i, sobretot, aprendre dels millors del món”

Josep Vidal

De totes maneres, el mag presentarà la seva millor rutina amb la voluntat d’aconseguir una bona valoració del jurat i de fer una bona representació d’Espanya.

“Vull agafar la meva rutina, i millorar-la i fer-la més competitiva si és possible, i poder tenir una molt bona puntuació i que els jutges considerin que és un acte que val la pena”

Josep Vidal

El mundial de màgia se celebrarà a la ciutat de Quebec, del 25 al 30 de juliol.

Abans, el 20 de juny, tindrà lloc a Madrid l’espectacle Destino: Mundial de Magia. L’esdeveniment comptarà amb la participació dels onze mags que participaran al mundial –entre els quals hi ha Josep Vidal– i l’objectiu serà recaptar diners per donar-los suport per poder participar al campionat del món.

spot_img

El + Vist