14.1 C
Lloret de Mar
Sènior masculí del Rem Santa Cristina (@PhotosportCambrils)

El masculí del Rem Santa Cristina, subcampió de Catalunya de Batel

A la prova també van competir altres tripulacions de Santa Cristina i del Club Rem Hotelers.

Sènior masculí del Rem Santa Cristina (@PhotosportCambrils)

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

El sènior masculí del Club Rem Santa Cristina va ser el subcampió del Campionat de Catalunya de Batel, celebrat aquest cap de setmana al Canal Olímpic de Castelldefels. Els lloretencs es van quedar a un minut del guanyador, el Club Nàutic Mora d’Ebre.

L’entitat va participar també amb un segon equip en la categoria sènior masculí, que va ser sisè. A més, va aconseguir el tercer lloc amb el sènior femení i la quarta posició amb el veterà femení.

Sènior femení del Rem Santa Cristina (@PhotosportCambrils)
Sènior femení del Rem Santa Cristina (@PhotosportCambrils)

La presidenta del Club Rem Santa Cristina, Anna Rosa Bou, es mostra molt satisfeta amb els resultats.

“Estem molt contents de participar al campionat de Catalunya i dels resultats, amb un segon lloc del sènior masculí i un tercer lloc pel sènior femení”

Anna Rosa Bou

La cita també va comptar amb la participació del Club Rem Hotelers, que va presentar-hi tres tripulacions.

Club Rem Hotelers
Club Rem Hotelers

El sènior masculí “A” va acabar cinquè, mentre que l’equip “B” no es va poder classificar per a la final. A més, l’entitat va obtenir un quart lloc pel sènior femení. L’entrenador, Francesc Mas, considera que són molt bons resultats tenint en compte el poc temps que fa que entrenen amb aquests vogadors.

“Fem una valoració molt positiva, estem contents i orgullosos dels resultats, perquè fa poc que hem après a remar amb aquestes tripulacions”

Francesc Mas

El Club Rem Santa Cristina i el Club Rem Hotelers ja pensen en les pròximes competicions, que arribaran en el mes d’abril.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.