24.3 C
Lloret de Mar

El Memorial Sensei Fusano bat rècord de participació del Circuit Girosona

A la competició d'aquest dissabte a la Piscina de Lloret, el Club Natació Lloret ha aconseguit 9 podis, 11 places finalistes i 6 noves mínimes per al Campionat de Catalunya d'estiu.

-

9 podis, 11 places de finalistes, 5 rècords del club i 6 noves mínimes per al Campionat de Catalunya d’estiu. Aquest és el resum de la participació del Club Natació Lloret al Trofeu Lloret Memorial Sensei Fusano. Una competició que aquest dissabte ha batut rècord de participació, amb 418 nedadors i nedadores de diferents municipis de la Girosona i també de comarques barcelonines.

A la xifra, cal sumar-hi els 32 entrenadors i els més de 200 acompanyants que van omplir la grada durant tot el dia. Joan Parra, entrenador del Lloret, està molt content amb la bona resposta que ha tingut la 14a edició del Trofeu Lloret.

“Aquest a és la tercera edició que fem dins del Circuit Girosona i és la de més participació en la història del Circuit Girosona”

Joan Parra

L’entrenador atribueix aquest èxit a les bones condicions de la Piscina i també a la bona organització i el bon tracte que ofereix el Club Natació Lloret.

“Des que es van començar a fer competicions d’un cert nivell aquí, la gent ha descobert que aquesta piscina és molt ràpida i són unes condicions molt bones; i el tracte que donem també és molt bo”

Joan Parra

Dels nedadors lloretencs, cal destacar la primera posició de Maria Gallart en els 50 metres braça absoluta. A més a més, també ha quedat 3a en la categoria infantil dels 100 metres braça i 5a en l’absoluta dels 200 metres braça. En les tres ocasions ha batut el rècord del club.

La resta de podis de l’entitat els han fet Joel Arredondo, Kevin Ivanov, Dimana Sevdalinova i Dani Satine.

Des que Yasuji Fusano va morir a causa de la Covid-19, el Trofeu Lloret s’ha convertit en el Memorial Sensei Fusano. Una iniciativa que Joan Parra està convençut que l’hauria fet sentir molt orgullós.

“Crec que se sentiria molt orgullós, perquè en Fusano sempre ha sigut una persona molt estimada a la ciutat i que va lluitar molt per la natació a Lloret”

Joan Parra

La competició s’ha disputat aquest dissabte a la Piscina de Lloret i ha estat la quarta etapa del Circuit Girosona.

‘Paris, Texas’, la segona projecció del cicle dedicat a Wim Wenders

El Cineclub Adler farà la projecció de la "primera roadmovie definitiva" avui dijous, a les 20.30 hores, al Teatre.

6 corredors del Lloret – La Selva participaran a les finals del Campionat de Catalunya sub16

Són Layla Tubonemi, Marc Romero, Donna Pizza, Berta Linares, Marc Domènech i Alexia Carrasco.

Torna la Fira dels Americanos, amb moltes activitats i una sorpresa

Es farà del 15 al 18 de juny i, entre totes les activitats, n'hi ha una de nova que es manté absolutament en secret: Speakeasy Havana 1952.
- Publicitat -