Dimarts, 2 març 2021
12 C
Lloret de Mar
Fotografia promocional de l'espectacle familiar.

“El meravellós viatge de la Lea” es representa aquest diumenge al Teatre de Lloret

La Lea i les seves mares se’n van de vacances en caravana Sant Martí Vell fins a Les Landes, a França. L’objectiu serà descobrir un indret màgic: “La playa de las langostas”.

Fotografia promocional de l'espectacle familiar.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

“El meravellós viatge de la Lea”, un espectacle familiar que combina la imaginació, l’humor i la música, arriba aquest diumenge al Teatre de Lloret de Mar. L’obra s’havia de representar setmanes enrere, però la funció es va haver d’ajornar per les restriccions a causa de la pandèmia.

La història s’explica a través de la veu d’una nena, la Lea. Ella i les seves mares se’n van de vacances en caravana durant 10 dies, des del municipi gironí de Sant Martí Vell fins a Les Landes, a França. L’objectiu serà descobrir un indret màgic anomenat “La playa de las langostas”.

Imatge de l’obra ‘El meravellós viatge de la Lea’.

La directora de l’espectacle, Mercè Vila, exposa que un dels objectius és “normalitzar els diferents tipus de famílies, ja siguin mare-pare, dues mares, dos pares, una mare o un pare sols”.

Es tracta d’un viatge a través de petites històries, anècdotes, màgia i altres aventures. Es convida els espectadors a transitar pels seus somnis, desitjos, inquietuds i pors, amb l’humor i la música com a ingredients principals.

“El meravellós viatge de la Lea” és una obra recomanada per a famílies amb infants a partir de quatre anys. La funció -aquest diumenge, 3 de gener, al Teatre de Lloret- tindrà doble sessió: la primera serà a les 12 del migdia, mentre que la segona començarà a dos quarts de sis de la tarda. Amb aforament reduït i les mesures habituals de prevenció del coronavirus.

El preu general de les entrades és de 7 euros. També es pot adquirir el pack família, de 5 euros a partir de 4 entrades. Més info, al web del Teatre.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica