18.1 C
Lloret de Mar
El mural del Mercat Municipal de Blanes (Odie)

El Mercat Municipal de Blanes inaugura un mural de grans dimensions del lloretenc Odie

És el mural més gran que ha pintat fins ara, de 26 metres d’allargada i 8-9 d’alçada, que, per encàrrec de l’Ajuntament, està inspirat en el mar.

El mural del Mercat Municipal de Blanes (Odie)

Darreres Notícies

L’artista lloretenc Odie ha pintat un mural de grans dimensions al Mercat Municipal de Blanes.

És el mural més gran que ha pintat fins ara, de 26 metres d’allargada i 8-9 d’alçada. Ell mateix ha explicat que, per encàrrec de l’Ajuntament, està inspirat en el mar.

“Per a mi la gràcia d’aquest mural és que vaig fer un horitzó i la sorra i de l’aigua cap a baix són colors molt més marcats i el cel molt més difuminat; un contrast entre el mar i el cel”

Odie

L’odie, que es dedica al món del grafit, no para i ja són molts els seus treballs que es poden veure en façanes i persianes de Lloret i Blanes.

Odie pintant el mural del Mercat Municipal de Blanes
Odie pintant el mural del Mercat Municipal de Blanes

El jove lloretenc està molt agraït a la bona resposta que està tenint la seva feina i considera que pintar una persiana és beneficiós perquè aporta un toc distintiu.

A més, assegura que els murals estan de moda i atrauen visitants de fora.

“Està molt de moda, a les xarxes socials, que la gent es desplaci a altres pobles on hi ha un mural nou per fer-li fotos”

Odie

Tot i que no n’ha avançat cap detall, l’Odie ha explicat que té un nou projecte entre mans que començarà a fer-se realitat al gener.

spot_img

El + Vist