20.9 C
Lloret de Mar
El Mercat Municipal tancat avui al migdia

El Mercat Municipal, tancat per obres

Entre els arranjaments, destaca l'enderrocament de les parades centrals, que estaven inactives. Tornarà a obrir a mitjans de la setmana que ve.

El Mercat Municipal tancat avui al migdia

Darreres Notícies

El Mercat Municipal estarà uns dies tancat perquè s’hi puguin dur a terme diferents arranjaments. El més destacat, i que impedeix que l’equipament pugui estar obert al públic, és l’enderrocament de les parades centrals, que estaven inactives.

Aquesta acció permetrà que el Mercat compti amb una zona de 300 metres quadrats per dur-hi a terme diferents activitats que puguin dinamitzar l’espai, tal com ha explicat la regidora de Comerç, Lara Torres.

La regidora assenyala que, segons un estudi de l’Institut de Mercats de Barcelona, per a un municipi com Lloret de Mar no té sentit un mercat amb una cinquantena de parades, com hi havia fins ara. Per aquest motiu, s’ha optat per l’opció d’enderrocar les parades que hi ha a la part central i que no tenien activitat.

A banda, també s’hi faran altres petites actuacions com, per exemple, arranjaments a les escales d’accessos, així com una millora de la il·luminació i la pintura.

Lara Torres considera que són unes accions provisionals però necessàries en un futur per fer qualsevol pas definitiu al Mercat.

“És un pas provisional, però que s’havia de fer per fer qualsevol cosa de forma definitiva”

Lara Torres

Les actuacions, que tenen un cost total de 12.000 euros, estaven previstes pel passat mes de maig, però no es van poder dur a terme a causa de la pandèmia. Alguns dels treballs previs van començar la setmana passada i durant aquests dies es faran les accions més importants, com l’enderrocament de les parades. La previsió és que a mitjans de la setmana que ve el Mercat pugui tornar a obrir.

spot_img

El + Vist