16.5 C
Lloret de Mar
Piscina

El MILLOR acusa l’equip de govern en funcions d’amagar la rescissió del contracte de la piscina

El MILLOR creu que es va amagar per les eleccions municipals. La regidora en funcions ho nega.

Piscina

Darreres Notícies

El MILLOR acusa l’equip de govern en funcions d’haver amagat a la ciutadania, de manera premeditada, que s’havia rescindit el contracte amb l’empresa que gestiona la piscina. La regidora d’Esports en funcions, Ester Olivé, ho nega i assegura que s’han limitat a seguir els terminis marcats per l’administració pública.

El portaveu del MILLOR, Marc Fuertes, ha remarcat que la rescissió del contracte es va aprovar en Junta de Govern a mitjan mes de maig, però que el govern de CiU i ERC s’ha esperat a que passessin les eleccions perquè la notícia sortís a la llum. Ester Olivé, però, assegura que no s’ha volgut amagar res a ningú, sinó que els tràmits per rescindir un contracte són molt complexos i que el Govern s’ha limitat a seguir els terminis marcats per la llei.

Marc Fuertes també denuncia que serà la ciutadania qui hagi de fer front al més de mig milió d’euros de pèrdues que ha tingut la gestió de l’equipament durant el primer mes. Ho argumenta perquè el contracte inclou una clàusula que marca que l’Ajuntament haurà de vetllar per l’equilibri econòmic-financer. La regidora en funcions, però, assegura que és una clàusula que és obligatòria en tots els contractes, però que això no implica que la població hagi de pagar les pèrdues.

Marc Fuertes, però, està convençut que l’empresa concessionària acabarà denunciant l’Ajuntament per rescabalar aquestes pèrdues. Pel que fa a la gestió, Fuertes aposta perquè el servei es municipalitzi, però amb una gestió rendible. I afegeix que, si fent-ne una bona gestió la piscina encara genera pèrdues molt elevades, caldrà plantejar-se si es tanca.

El nou equip de govern que es constitueixi el 13 de juny haurà de decidir com segueix la gestió de la piscina. Sigui com sigui, l’actual empresa concessionària s’haurà de fer càrrec del servei fins que l’Ajuntament trobi una solució.

spot_img

El + Vist