25.9 C
Lloret de Mar
Tura Soler, amb el pantà de Susqueda (Quim Puig, el Punt Avui)

El misteri de Susqueda, sense resoldre

La periodista Tura Soler presenta el llibre 'El pantà maleït' aquest divendres al Casinet.

Tura Soler, amb el pantà de Susqueda (Quim Puig, el Punt Avui)

Darreres Notícies

La periodista Tura Soler presentarà el llibre “El Pantà Maleït”, sobre l’assassinat l’any 2017 d’una parella de joves al pantà de Susqueda, aquest divendres a Lloret de Mar. Un doble crim que a data d’avui encara segueix sense resoldre’s.

El Club Marina Casinet ha convidat la periodista per parlar sobre el misteri que envolta aquell assassinat, amb l’únic sospitós en llibertat i molts interrogants oberts. Com que el cotxe de la parella i el caiac van ser trobats en dos indrets diferents, així com els cadàvers.

L'autora amb el llibre 'El pantà maleït'.
L’autora amb el llibre ‘El pantà maleït’.

La periodista Tura Soler subratlla que no s’ha trobat l’arma homicida, es desconeix el mòbil del crim i no està clar on va ser exactament l’escena dels assassinats. “És un misteri qui i com va dispersar aquests elements”, resumeix.

El cas té com a rerefons Susqueda, un pantà de gran bellesa natural, envoltat de misteri on han tingut lloc accidents, tragèdies i crims.

En el cas del llibre de Tura Soler, la periodista no fa cap hipòtesi, sinó que relata els fets, de forma cronològica. Reconeix que “com més indago en el cas, menys acabo entenent què ha pogut passar”.

La cita amb Tura Soler i el llibre ‘El pantà maleït” és aquest divendres, a les 20h, a la seu del Casinet.

spot_img

El + Vist