4.8 C
Lloret de Mar
Mocador de Santa Cristina

El mocador serà benèfic per a la lluita contra el càncer

Mocador de Santa Cristina

Darreres Notícies

El mocador de Santa Cristina és benèfic amb la lluita contra el càncer. Aquest any, és el desè estiu que l’associació de comerciants reparteix un mocador per a la Festa Major i, com a novetat, ha decidit fer-ho amb un caire solidari.

Els mocadors ja es poden aconseguir a les botigues de Lloret, on caldrà aportar un euro simbòlic que es destinarà a la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer. El president dels comerciants, Francesc Alsina, argumenta que és una oportunitat de col•laborar amb una bona causa, ja que molts lloretencs ja esperen tenir a les seves mans el nou mocador.

El regidor de Comerç, Jordi Orobitg, veu amb molt bons ulls la campanya de l’associació de comerciants. El regidor recorda que el mocador simbolitza la Festa Major de Lloret.

La presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Cristina Pané, creu que la iniciativa permetrà als veïns col•laborar amb una bona causa, però a més donarà molts ànims als malalts de càncer.

Els diners que es recaptin es destinaran al programa Molt per viure, que treballa amb dones i homes que tenen càncer de mama. Un càncer que cada cop té més bon pronòstic i que ara mateix se supera el 75% de les vegades.

Els mocadors de color fúcsia es poden aconseguir en els comerços de Lloret per un euro.

spot_img

El + Vist