Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
El debat electoral

El model turístic, les infraestructures i les polítiques socials, al debat electoral

El Club d'Economia va convidar sis dels deu candidats a l'alcaldia en un debat electoral que van presenciar unes 200 persones.

El debat electoral

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

El model turístic, les infraestructures i equipaments, així com les polítiques socials van centrar el debat fet ahir a Lloret de Mar amb sis dels deu candidats a l’alcaldia. Representaven les formacions que han tingut grup municipal al llarg del mandat.

El debat electoral, organitzat pel Club d’Economia, es va desenvolupar en un to tranquil i serè, excepte en moments puntuals, com quan es va parlar de les pèrdues de la piscina municipal. Davant les acusacions del MILLOR, ERC va assegurar que el mig milió de pèrdues l’ha d’assumir l’empresa concessionària i no l’Ajuntament.

Curiosament, la sessió no es va focalitzar en el projecte de prolongació de l’autopista fins a Lloret, tot i que algun cap de llista sí que hi va fer referència.

El debat, fet a l’hotel Guitart Monterrey i moderat pel periodista Josep Puigbó, es va allargar dues hores. El van seguir prop de 200 persones.

A banda dels temes esmentats, els alcaldables van resumir la resta de propostes electorals. En l’arxiu adjunt podeu escoltar els diferents representants, seguint l’ordre en què van intervenir en el debat. Són Xavier Rodríguez Pacios, d’ICV-EUiA; Antonio Lorente, del PSC; Jaume Dulsat, de CiU; Marc Fuertes, del MILLOR; Enric Martínez, del PP; Jordi Orobitg, d’ERC-Avancem.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.