7.3 C
Lloret de Mar
Josep Bernat tocant l'orgue de la parròquia de Sant Romà

El món teatral lloretenc ret homenatge a Josep Bernat Montero

El Teatre de Lloret prepara un acte en record de Bernat aquest diumenge (20 hores), en què participaran tots els grups teatrals amb què va participar.

Josep Bernat tocant l'orgue de la parròquia de Sant Romà

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret ret homenatge a Josep Bernat Montero, que va morir el 20 de juliol d’aquest any, als 80 anys, després d’una llarga malaltia.

Lloretenc il·lustre, conegut per les seves moltíssimes inquietuds culturals, Josep Bernat filmava amb la seva càmera, tocava el piano, escrivia, viatjava, feia atletisme i, sobretot, estava involucrat amb el teatre, a banda de donar sempre suport en qualsevol esdeveniment tant cultural com social. Aquí a la ràdio, va participar en diverses obres de teatre radiofònic.

Ara, el Teatre de Lloret li prepara un homenatge, en què participaran tots els grups teatrals amb els quals va estar implicat i s’inaugurarà una placa en record seu a l’escenari del teatre. El regidor de l’equipament, Albert Robert, assenyala que és de rebut retre-li aquest tribut.

“En Josep ha dedicat molt de temps a transmetre teatre i no podia ser d’una altra manera que el Teatre de Lloret no tingués un espai especial en el seu record”

Albert Robert

Albert Robert recorda que Josep Bernat va estar implicat en tots els àmbits del món teatral a Lloret de Mar.

La seva vídua, Cristina Pané, està molt orgullosa que el poble de Lloret tingui un record tan especial per al seu home i assegura que tota la família està molt contenta.

“La família estem molt contents i molt orgullosos per aquest reconeixement i enviem un agraïment immens a tothom”

Cristina Pané

En Josep Bernat estava a tot arreu, però sempre intentava passar inadvertit, era una persona molt discreta, assegura la seva dona. No obstant això, li faria molta il·lusió aquest reconeixement.

“En Josep estaria molt content sobretot perquè el reconeixement li fan els actors i les actrius de teatre i el seu poble de Lloret que ell estimava tant”

Cristina Pané

L’homenatge a Josep Bernat Montero serà aquest diumenge, a les vuit del vespre, al Teatre. Compte, perquè al programa de mà l’hora està equivocada i hi diu que és a les cinc de la tarda. Però l’hora correcta és les vuit del vespre.

spot_img

El + Vist