22.6 C
Lloret de Mar

El Museu del Mar organitza un seguit de tallers infantils

Aquests dies de vacances la canalla, entre regal i regal, tindran la possibilitat d’assistir als tallers infantils al Museu del Mar. A partir de dilluns vinent, s’ofereixen activitats tan originals com fer un Tió amb un suro, aprendre a fer nusos mariners, elaborar un conte de paper o fer de detectiu. Anna Peña, responsable de […]

Museu del Mar
Museu del Mar

Darreres Notícies

Aquests dies de vacances la canalla, entre regal i regal, tindran la possibilitat d’assistir als tallers infantils al Museu del Mar. A partir de dilluns vinent, s’ofereixen activitats tan originals com fer un Tió amb un suro, aprendre a fer nusos mariners, elaborar un conte de paper o fer de detectiu.
Anna Peña, responsable de les activitats, explica que “l’objectiu es que els nens vegin que al museu també pots venir a passar-t’ho bé.

Els tallers estan pensats per a nens majors de 6 anys i són gratuïtes. Han d’anar, però, acompanyats d’algun adult i aquests paguen l’entrada del Museu del Mar, que val 4 euros.

Atenció perquè les places són limitades, per tant, cal fer reserva prèvia al Museu del Mar, al 972 36 44 54, o bé presencialment a la mateixa instal·lació.

spot_img

El + Vist