13 C
Lloret de Mar
Presentació de la candidatura

El Patronat de Turisme confia en les virtuts de la Costa Brava per acollir la Ryder Cup

Segons el Patronat de Turisme, la zona té tots els elements necessaris: bona planta hotelera, proximitat amb ciutats importants i, sobretot, el tercer millor camp de golf d’Europa, a Caldes.

Presentació de la candidatura

Darreres Notícies

El Patronat de Turisme de la Costa Brava confia en què la destinació sigui la més indicada per acollir la Ryder Cup del 2022. El director de l’organisme, Ramon Ramos, remarca que la zona té tots els elements necessaris: bona planta hotelera, proximitat amb ciutats importants i, sobretot, el tercer millor camp de golf d’Europa (el PGA de Caldes, que també allotjarà els jugadors).

La Ryder Cup, que se celebra cada dos anys al mes de setembre, és la competició de golf més important del món i enfronta les seleccions dels EUA i Europa. Això fa que durant la setmana que dura la competició hi hagi molta afició nord-americana a la zona. Si els organitzadors escullen la candidatura de la Costa Brava, la majoria de públic s’allotjaria a Lloret.

El Patronat de Turisme ha apostat per intentar acollir aquesta competició perquè és la tercera més seguida a través dels mitjans de comunicació i deixa un impacte econòmic molt gran on es du a terme.

Aquesta setmana s’ha acollit els organitzadors a Lloret per mostrar-los tots els avantatges que té la candidatura catalana, però també aspiren a acollir la competició del 2022 Alemanya, Àustria, Itàlia i Portugal. La decisió dels organitzadors es donarà a conèixer a l’octubre.

spot_img

El + Vist