16 C
Lloret de Mar

El PIAI presenta una candidatura molt heterogènia i que parla ‘humanès’

La formació posa per davant de tot "el tu a tu, la proximitat amb les persones, connectar amb la mirada, no grans obres, però cuidar molt a les persones". 

Candidatura del PIAI
Candidatura del PIAI

Darreres Notícies

Encarna Fernández, Juan Bautista Cassina, Jose Vilas i Inma Navarrete acompanyaran Àlex Maset en els primers llocs de la llista del PIAI. El Partit Independent d’Acció Innovadora ha fet la presentació oficial de la candidatura, que segons Àlex Maset és molt heterogènia.

servicios profesionales jimenez

La número 2, Encarna Fernández, remarca que un dels elements més destacats del PIAI és que posa per davant de tot l’humanès: “És el tu a tu, la proximitat amb les persones, connectar amb la mirada, no grans obres, però cuidar molt a les persones”.

Àlex Maset, durant l’acte de divendres (NRLL)

Encarna Fernández recorda que dos dels pilars del programa del PIAI són la creació de la regidoria de Salut comunitària i impulsar que Lloret sigui una ciutat universitària, a banda d’apostar per un turisme sostenible tenint cura de l’entorn.

Com tots els actes del Piai, Laura Rodríguez, membre de la candidatura, va fer la interpretació amb llenguatge de signes.

La presentació del candidat la va fer Josep Bantí, exdirector de l’escola Esteve Carles i mestre d’educació física jubilat. Àlex Maset assegura que va ser ell qui el va animar a tirar endavant el projecte.

La llista la completen Miriam Hidalgo, Juan Carlos Urbano, Sandra Jalil, Luís Mungi, Noelia Santamaría, Marc Corbella, Rafael Furné, Maite Garriga, Yamna Dergane, Jaume Joseantonio, Maurici Pena, Jordi Merideño, Albert Cuevas, Laura Rodríguez, Rosa Bandrich i tanca la llista Joaquim Cunill. Els suplents són Vanessa Salvador, David Molias i Soledad Galisteo.

spot_img

El + Vist