10.1 C
Lloret de Mar
El conflicte a Gaza (El Periódico)

El ple de Lloret se solidaritza amb la població de Gaza

S'ha aprovat una moció de Lloret en Comú amb una esmena a la totalitat del Govern per condemnar tot ús de la força i exigir que s'aturin els bombardejos.

El conflicte a Gaza (El Periódico)

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar mostra la seva enèrgica condemna a tot ús de la força i se solidaritza amb la població de Gaza. Així ho ha aprovat el ple d’aquest dilluns, a partir d’una moció de Lloret en Comú aprovada amb una esmena a la totalitat de l’equip de govern. Tots els grups hi han votat a favor, excepte Cs, que s’ha abstingut.

La moció també exigeix que s’aturin els bombardejos contra pobles i ciutats, i que no s’utilitzin les armes contra la població civil indefensa. Finalment, el text insta l’ONU que s’impliqui en la recerca d’una solució pacífica i justa al conflicte entre Israel i Palestina.

L’Ajuntament de Lloret lamenta que, des de fa setmanes, la població palestina de la Franja de Gaza estigui patint les conseqüències d’un conflicte armat que sembla no tenir final. Els bombardejos de l’exèrcit israelià han provocat la mort de centenars de persones, moltes de les quals són infants, i famílies senceres s’han quedat sense casa. Amb els passos fronterers tancats, els ciutadans i ciutadanes no poden fugir i són les víctimes innocents d’aquesta situació.

spot_img

El + Vist