15.6 C
Lloret de Mar
Celebració de Sant Jordi 2021

El ple fa una declaració en favor de la cultura

L’ha feta a partir d’una moció del PSC que reclamava la preservació de les activitats culturals durant el confinament comarcal, tot i que justament avui s'ha acabat el confinament comarcal.

Celebració de Sant Jordi 2021

Darreres Notícies

El ple fa una declaració en favor de la cultura. L’ha feta a partir d’una moció del PSC que reclamava la preservació de les activitats culturals durant el confinament comarcal.

Tot i que la proposta havia quedat obsoleta, ja que des d’avui mateix ja no hi ha confinament comarcal, els socialistes l’han volgut portar al ple perquè la mateixa moció s’ha aprovat en altres municipis i volien fer palès el suport de Lloret de Mar al sector cultural.

En aquest sentit, tots els grups s’han mostrat a favor de la cultura i han remarcat l’aposta de Lloret de Mar per la cultura durant tota la pandèmia, amb accions com la programació del Teatre o la celebració de la Diada de Sant Jordi.

Tots els grups hi han donat suport, excepte Força Lloret, que s’ha abstingut. La portaveu, Lluïsa Baltrons, ha matisat que donen ple suport a la cultura, però entenen que la moció havia quedat obsoleta en haver-se aixecat el confinament comarcal.  

spot_img

El + Vist