8.3 C
Lloret de Mar

El president Torra mostra bona predisposició per ajudar la Selva marítima a tornar a la normalitat

Pel que fa als centres educatius, tot apunta que demà podran tornar a la normalitat a Lloret de Mar, després de dos dies tancats.

La reunió d'avui amb el Govern de la Generalitat
La reunió d'avui amb el Govern de la Generalitat

Darreres Notícies

De mica en mica, Lloret de Mar va tornant a la normalitat després del pas del temporal Glòria pel municipi. Han estat dies intensos i ara toca fer valoració dels danys materials per mirar d’arreglar-ho tot al més ràpid possible.

L’alcalde accidental, Albert Robert, reconeix que han estat dies difícils però apunta que s’han pres les mesures de prevenció adequades i els desperfectes són mínims donada la situació d’excepcionalitat que hem viscut.

Els treballs a Canyelles (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’alcalde accidental, al costat de la regidora del govern Lara Torres, s’ha reunit aquest migdia amb el president de la Generalitat, Quim Torra, per avaluar la situació a la zona. Ha estat en una trobada a Blanes amb l’alcalde d’aquest municipi, Àngel Canosa, l’alcaldessa de Tossa, Imma Colom, i altres representants polítics. Segons Albert Robert, el president ha mostrat molt bona predisposició per ajudar que tot vagi tornant a la normalitat. De fet, Robert assegura que tant el Govern català com l’espanyol s’han mostrat al costat de l’ajuntament aquests dies.

La platja de Lloret, aquest matí (NRLL)

Pel que fa als centres educatius, tot apunta que demà podran tornar a la normalitat a Lloret de Mar, després de dos dies tancats.

De mica en mica, doncs, tot va tornant a la normalitat i en els propers dies, quan es tingui el balanç de tots els desperfectes, es valorarà si Lloret es pot declarar zona catastròfica.

spot_img

El + Vist