21.6 C
Lloret de Mar

El programa FAQS de TV3 emetrà un vídeo de Lloret de Mar aquest dissabte

El programa presentat per Cristina Puig ha vingut a celebrar la revetlla de Sant Joan en diferents racons de Lloret de Mar.

Els vogadors amb el cub del FAQS
Els vogadors amb el cub del FAQS

Darreres Notícies

El programa FAQS, de TV3, ha vingut a celebrar la revetlla de Sant Joan en diferents racons de Lloret de Mar. El resultat és un vídeo que s’emetrà aquest dissabte just en començar el programa, que presenta Cristina Puig. De fet, Cristina Puig és estiuejant habitual de Lloret de Mar i tota una defensora de la destinació.

Cristina Puig, presentadora del FAQS (Núvol)

Aquest vídeo sobre Lloret serà diferent a la resta. Una de les idees és descobrir racons que el públic català no coneix d’aquesta destinació. Ho ha explicat el sotsdirector del programa, Pere Mas, que afegeix que l’argument del vídeo gira al voltant de la revetlla de Sant Joan.

Els vogadors amb el cub del FAQS (Rem Santa Cristina)

El programa Preguntes Freqüents emetrà el vídeo de cinc minuts sobre Lloret de Mar aquest dissabte, 22 de juny, en començar l’emissió. Serà una mica abans de les deu de la nit.

TV3 ha organitzat un bus per portar públic lloretenc al programa. La gent interessada s’ha d’apuntar a través de l’oficina central de turisme. El telèfon és el 972 36 57 88. La sortida serà demà, a les set de la tarda, des de la plaça de la Vila. La data límit de la reserva és avui a les sis de la tarda.

spot_img

El + Vist