6.7 C
Lloret de Mar

El PSC convida Esther Niubó a Lloret perquè conegui les mancances en educació al municipi

La formació critica la massificació i els pocs recursos per atendre la diversitat d'alumnes a les escoles de Lloret i vol que la diputada entri una proposta de resolució al Parlament de Catalunya.

Esther Niubó
Esther Niubó

Darreres Notícies

El PSC critica la massificació i els pocs recursos per atendre la diversitat d’alumnes a les escoles de Lloret. Se suma així, a les reivindicacions de l’Interampa, l’agrupació de les entitats de famílies d’alumnes de tots els centres educatius del municipi.

El candidat del partit a les eleccions municipals, Francisco Pastor, reconeix que solucionar la problemàtica no és competència de l’Ajuntament, però sí que creu que des del municipi es pot fer pressió si tots els sectors van a una.

Per poder contribuir en la causa, les últimes setmanes, el PSC de Lloret ha visitat els centres escolars de la vila per conèixer les necessitats i mancances existents. A més, la formació ha convidat a la vila Esther Niubó, diputada al parlament de la formació socialista i portaveu d’Educació del grup socialista.

L’objectiu és que Esther Niubó conegui de primera mà la problemàtica de Lloret i pugui entrar una proposta de resolució al Parlament de Catalunya. Amb aquesta acció, es pretén que s’adopti un compromís per part de tots els grups per posar-hi solució. La visita de la diputada socialista serà aquest dimecres.

spot_img

El + Vist