14.3 C
Lloret de Mar

El PSC presenta un programa ‘totalment realitzable’ amb ‘propostes veïnals’

Els 101 punts del programa estan dividits en quatre eixos bàsics: el benestar ciutadà, el model de ciutat, la mobilitat i seguretat ciutadana i un Ajuntament per a les persones.

La parada del PSC
La parada del PSC

Darreres Notícies

El PSC de Lloret ha presentat aquest cap de setmana les 101 propostes del seu programa electoral. Segons l’alcaldable, Antonio Lorente, unes propostes que són “totalment realitzables” i que han estat elaborades “amb les propostes veïnals”.

Els 101 punts estan dividits en quatre eixos bàsics, que són el benestar ciutadà, el model de ciutat, la mobilitat i seguretat ciutadana i un Ajuntament per a les persones. Entre totes, Lorente destaca la participació ciutadana i la creació d’una Ciutat Residencial per als veïns, amb habitatges tutelats, un centre de dia i un centre residencial.

També considera molt important el pla Barri Viu, que fomentaria la participació ciutadana als barris i aniria acompanyat de la creació d’un Consell de Ciutat per definir les accions a executar en els barris. Les altres propostes que destaca el PSC són el Pla Estratègic Econòmic i la Fundació Esportiva Lloretenca.

La campanya del PSC anirà acompanyada d’accions benèfiques, com ara la recollida d’aliments per al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret. De fet, durant la presentació es van intercanviar plats de fideuà per aliments i van aconseguir més de 300 productes.

spot_img

El + Vist