26.6 C
Lloret de Mar
Rafel Bruguera, cap de llista del PSC per Girona

El PSC proposa que la taxa turística la gestionin els sectors públic i privat

És una de les propostes del programa electoral que els socialistes han presentat aquest dimecres a Lloret.

Rafel Bruguera, cap de llista del PSC per Girona

Darreres Notícies

Potenciar el pla de reconversió turística de la destinació, abolir el tancament del servei d’urgències nocturnes al CAP de Lloret, construir la prolongació de l’autopista C-32 de forma consensuada amb el territori i, per últim, cedir la totalitat de la recaptació de la taxa turística perquè el gestioni tant el sector públic com el privat. Aquests són els quatre eixos més rellevants del programa del PSC que el cap de llista per Girona, Rafel Bruguera, ha presentat, aquest dimecres a la nit, a Lloret.

En referència a aquest últim punt, el de la taxa turística, Bruguera ha justificat que el govern local i l’empresariat administrin aquest impost. La raó, segons ha argumentat, és que les decisions que es prenguin de forma conjunta generaran progrés i, de retruc, revertiran d’una forma molt positiva als ciutadans.

L’acte d’aquest dimecres també ha servit per posar en alerta de la situació política, social i territorial de Catalunya. El número 3 dels socialistes per Barcelona, Ferran Pedret, ha remarcat que “la independència no és un botó que resoldrà els problemes de la gent”. En aquest sentit, el dirigent assegura que la situació actual és insostenible i, per tant, el vot socialista és sinònim de la transformació federal que necessita el país.

El PSC ha fet campanya, aquesta passada nit, a Lloret acompanyats dels número 1 i 2 per Girona, Rafel Bruguera i Maite Guerrero, respectivament, així com l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández i Ferran Pedret, que va de número 3 a les llistes per la demarcació de Barcelona.

spot_img

El + Vist