22.6 C
Lloret de Mar
Joan Roa

El psicòleg Joan Roa parlarà sobre com prevenir l’LGTBIfòbia a la nostra societat

La xerrada, que s'emmarca dins dels actes de la Setmana Contra l'LGTBIfòbia, es farà avui dimecres, a les 20 hores al Puntet.

Joan Roa

Darreres Notícies

Avui, 17 de maig, es commemora el Dia Contra l’LGTBIfòbia. Una efemèride que a Lloret de Mar se celebra amb una setmana sencera carregada d’actes. Aquesta tarda mateix hi ha una xerrada sobre com es pot prevenir l’LGTBIfòbia.

Sota el títol No perdis el fil de la vida, Joan Roa, com a psicòleg i membre de l’Associació per a la Prevenció del Suïcidi i l’Atenció al Supervivent, exposarà en quins casos es dona LGTBIfòbia en la nostra societat i donarà claus sobre com es podria prevenir.

“Com podem lluitar per tenir una societat més igualitària on es pugui, realment, viure i estimar amb total llibertat i, sobretot, veure com podem prevenir aquest tipus de discriminacions”

Joan Roa

Joan Roa estarà acompanyat del policia local Hèctor Morcillo.

“És molt important que ens acompanyi un Policia Local perquè al final són molts els agents que han d’estar sensibilitzats i involucrats en la lluita per aconseguir que l’LGTBIfòbia s’eradiqui”

Joan Roa

La xerrada es farà avui, a les vuit del vespre, al Puntet de l’avinguda de Vidreres. L’entrada és oberta a tothom. L’acte està organitzat per l’associació Plurals i la regidoria d’Igualtat.

spot_img

El + Vist