13.9 C
Lloret de Mar
Els primers usuaris del Puntet, aquest dilluns

El Puntet ha obert les portes aquest dilluns per als joves de Lloret de Mar

Els primers usuaris han fet servir els ordinadors amb connexió a internet.

Els primers usuaris del Puntet, aquest dilluns

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Aquesta setmana torna la normalitat al departament de Joventut. Els dos Puntets -situats a l’avinguda de Vidreres i a Fenals-han obert portes aquest dilluns, amb l’horari habitual i la majoria de serveis, en actiu.

Els usuaris han de tenir en compte les mesures de seguretat i higiene habituals de prevenció del coronavirus. Les més destacades són: mascareta obligatòria, rentar les mans en entrar amb gel hidroalcohòlic, mantenir la distància de seguretat entre usuaris (mínim de dos metres), i l’accés amb aforament reduït. Només hi poden haver 15 persones a la vegada a l’interior del Casal de Joves.

La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, destaca que hi havia ganes de poder acollir els joves de Lloret. “Contents de tornar a oferir els serveis del Puntet, que no ha parat durant aquest temps com a centre logístic del muntatge i repartiment dels elements de protecció”, afegeix.

Aquest dilluns els primers usuaris ja han fet servir el Puntet. Hi han anat per utilitzar el servei d’internet als ordinadors que hi ha habilitats (la meitat dels habituals). També es pot jugar a ping-pong (tennis taula) i al futbolí. El que no es pot fer encara és jugar a jocs de taula o llegir la premsa del dia. Tot es desinfecta després de cada ús.

El Puntet 1 obre matí i tarda així com els caps de setmana a la tarda, i el Puntet 2, a Fenals, obre en horari de tarda. El que també ha obert aquest dilluns són els Bucs del Puntet per als grups de música.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.