14.7 C
Lloret de Mar

El Puntet ofereix cinema a la fresca amb ‘Rogue One: una història d’Star Wars’

El passi de demà, a l'exterior del Puntet de l'avinguda de Vidreres, començarà a les 10 de la nit. L’activitat és gratuïta i destinada a tothom.

Rogue One
Rogue One

Darreres Notícies

Demà dimarts a la nit es projecta a l’aire lliure la pel·lícula Rogue One: una història d’Star Wars. El film, tot un èxit de taquilla, s’adreça a tot tipus de públic i es va triar a través de les xarxes socials. L’elecció la va organitzar el Puntet.

servicios profesionales jimenez

Rogue One se situa en un instant molt concret de la saga Star Wars. Quan l’imperi es vol construir una estació espacial, coneguda com l’Estrella de la Mort. Els rebels s’embarquen en una missió per robar els plànols i sabotejar la construcció.

El regidor de Joventut, Cristian Fernández, està molt content de poder oferir aquesta projecció. També es farà una sessió de cinema a la fresca el 26 d’agost, en aquest cas a l’exterior del Puntet de Fenals, on es projectarà Guardianes de la Galaxia 2. Les dues sessions són una prova pilot. La voluntat de l’Ajuntament és que funcioni bé i que es pugui ampliar de cara a properes temporades.

El passi de demà, a l’exterior del Puntet de l’avinguda de Vidreres, començarà a les 10 de la nit. L’activitat és gratuïta i destinada a tothom.

spot_img

El + Vist