13.1 C
Lloret de Mar
La Hackató del 2019 (El Puntet)

El Puntet prepara la 5a edició de la Hackató

Es farà el 27 de gener amb tres negocis del municipi i ara busca alumnes de Batxillerat dels centres educatius de Lloret que hi vulguin participar.

La Hackató del 2019 (El Puntet)

Darreres Notícies

El Puntet prepara ja la cinquena edició de la Hackató, que se celebrarà el 27 de gener.

Recordem que l’activitat proposa a grups d’estudiants de batxillerat que, en el termini de 24 hores, resolguin alguns reptes plantejats per establiments comercials o de restauració del municipi. La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, assegura que és una experiència molt enriquidora, tant per a l’alumnat com per als negocis que hi participen.

“Cada negoci compta amb un grup d’alumnes, passen tot el dia junts, visiten els negocis, exposen les inquietuds i els alumnes estan tot el dia treballant en possibles solucions”

Marina Nicolàs

En aquesta cinquena edició, hi participaran tres negocis i aquests dies s’estan fent xerrades als instituts Rocagrossa i Coll i Rodés i al col·legi Immaculada Concepció per intentar captar alumnes, ja que és una activitat voluntària.

Tot i que de vegades costa que s’engresquin, la regidora assegura que un cop hi participen, l’experiència els agrada molt i les valoracions sempre són molt positives.

“Es treballa la creativitat, valors com el treball en equip, la col·laboració, el respecte, l’esperit crític i també la capacitat d’expressió oral”

Marina Nicolàs

Com sempre, la Hackató comptarà amb la col·laboració de Josep Lluís Sánchez Brugarola, expert en innovació i creativitat, que acompanyarà els joves en tot el procés.  

spot_img

El + Vist