27.7 C
Lloret de Mar
Rally de Lloret de Mar (Pitlane)

El Rally de Lloret esgota les inscripcions un mes abans de tancar-les

Es disputarà el 5 i 6 de febrer i comptarà amb gairebé 140 equips entre les categories de Velocitat, Regularitat i Legend-Exhibició.

Rally de Lloret de Mar (Pitlane)

Darreres Notícies

Èxit d’inscripcions en el Rally de Lloret de Mar, que ha tancat el termini per apuntar-se un mes abans del previst. La prova comptarà amb gairebé 140 equips entre les categories de Velocitat, Regularitat i Legend-Exhibició.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, creu que aquest èxit d’inscripcions es deu al fet que Lloret sempre s’ha considerat capital del motor.

“Hem pogut constatar novament que dins del món del motor, i específicament dels ral·lis, Lloret és un referent mític per a totes aquelles persones que són entusiastes d’aquest esport”

Jordi Orobitg

Entorn al 25% dels participants provindran de l’estranger, sobretot de França, gràcies a una acció promocional que es va dur a terme l’any passat.

El Rally de Lloret de Mar està programat per al 5 i 6 de febrer. De moment es manté la data fixada, tot i que l’organització està pendent de com evoluciona la pandèmia per si cal modificar-la.  

La competició tindrà 147 quilòmetres, distribuïts en 12 trams emblemàtics. La primera etapa se celebrarà divendres 5, amb els trams Tossa-Sant Grau, Cladells i Osor. La segona, serà dissabte 6, amb els trams de la Pujada Els Àngels, Santa Pellaia i Canyet.

spot_img

El + Vist