Divendres, 26 febrer 2021
11.5 C
Lloret de Mar
Rally de Lloret de Mar (Pitlane)

El Rally de Lloret esgota les inscripcions un mes abans de tancar-les

Es disputarà el 5 i 6 de febrer i comptarà amb gairebé 140 equips entre les categories de Velocitat, Regularitat i Legend-Exhibició.

Rally de Lloret de Mar (Pitlane)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Èxit d’inscripcions en el Rally de Lloret de Mar, que ha tancat el termini per apuntar-se un mes abans del previst. La prova comptarà amb gairebé 140 equips entre les categories de Velocitat, Regularitat i Legend-Exhibició.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, creu que aquest èxit d’inscripcions es deu al fet que Lloret sempre s’ha considerat capital del motor.

“Hem pogut constatar novament que dins del món del motor, i específicament dels ral·lis, Lloret és un referent mític per a totes aquelles persones que són entusiastes d’aquest esport”

Jordi Orobitg

Entorn al 25% dels participants provindran de l’estranger, sobretot de França, gràcies a una acció promocional que es va dur a terme l’any passat.

El Rally de Lloret de Mar està programat per al 5 i 6 de febrer. De moment es manté la data fixada, tot i que l’organització està pendent de com evoluciona la pandèmia per si cal modificar-la.  

La competició tindrà 147 quilòmetres, distribuïts en 12 trams emblemàtics. La primera etapa se celebrarà divendres 5, amb els trams Tossa-Sant Grau, Cladells i Osor. La segona, serà dissabte 6, amb els trams de la Pujada Els Àngels, Santa Pellaia i Canyet.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.